Banner
 
Banner

ИМПРЕСИЯ ООД

9200 Провадия, Северна промишлена зона

тел: 0518 / 441 - 36
факс: 0518 / 469 - 43
мобилен: 088 / 749 - 69 - 53

e-mail:
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  

 http://www.impresia.bg

 

 

 

Градински мебели и обзавеждане

 

 

 

 

Градински мебели - маси, столове, шезлонги

 

 

 

 

Градински мебели, навеси, беседки, тенти

 

 

 

 

Градински мебели и обзавеждане

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Основната дейност на мебелна фабрика ИМПРЕСИЯ е производство и монтаж на изделия от масивна дървесина предназначени за екстериора:

- градински мебели и обзавеждане - столове, пейки, маси, дивани, фотьойли, шезлонги, градински люлки, хамаци и др.

- градински съоръжения - беседки, шатри, навеси за барбекю, перголи, кашпи, декоративни решетки идр. Благодарение на завършеният цикъл на производство - от първична обработка на дървесината до монтаж на готовите изделия, ние гарантираме добри цени, високо качество и пълно сервизно обслужване на нашите продукти. 

Градински мебели от парен бук - столове, маси, шезлонги, пейки, дивани, фотьойли, люлеещ стол, количка за сервиране, градински люлки, хамаци и др. 

Градинските мебели от нашата колекция са с уникален дизайн и отлична функционалност.
   Ние знаем, че тези мебели трябва да бъдат много издръжливи на външни условия и всички технологични методи, които прилагаме са насочени в тази посока.
   За тяхната изработка ние използваме качествена парена букова дървесина, изсушена перфектно в сушилни, съвременен обков, импрегнанти и лакове.
   Всички сглобки на градинските ни мебели са метални и доставени от водещи европейски производители - SISO (Дания), MATRIU (Испания) и др.


   Изделията от букова дървесина се импрегнират чрез потапяне в дълбокопроникващи импрегнанти и след това се обработват с акрилни или PU лакове с UV защита за външни атмосферни условия. - Шезлонги – класически шезлонги, шезлонги с регулируема скара, колела, подлакътници, шалтета, сгъваеми шезлонги в комбинация с плат, мрежа или дюшек, масички за шезлонги- Градински столове – сгъваеми столове, стифиращи се столове, столове с мрежа, столове с възглавници, стол с регулируема облегалка, люлеещ се стол, фотьойли, бар столове и др.- Градински маси – сгъваеми кръгли и квадратни маси, маси по размер с прави крака, маси със среден крак, разтегателни маси, маси с падащи плотове, маси с втори въртящ се плот, маси от метал и дърво, маси нисък сет, колички за сервиране и др. - Градински пейки и дивани двойки, тройки и др.- Градински комплекти, комплекти за хранене и ниски комплекти от различни дизайнерски линии- Градински люлки, хамаци със стойка, висяща люлка и др.- Масажни кушетки 

 

Градински мебели от иглолистна дървесина - пейки, маси, столове, пикник маси, комплекти за барбекю, градински пейки и др.

За изработката на тези изделия се използва подбрана висококачествена иглолистна дървесина (бял бор) с български произход, изсушена в сушилни.
   Лицевите повърхности са обработени с термостопяеми китове.
   Изделията от иглолистна дървесина са лакирани трислойно с полиуретанови лакове, който освен че изолират материала от атмосферни въздействия, повишават експлоатационните качества (твърдостта) на изделията.
   Изделията са разглобяеми и се транспортират опаковани в кашони.

- Комплект „Бирария”- Комплект „Ранчо”- Бар-Комплект „Родео”- Градинска маса с пейки „Фамилия”- Градинска маса с пейки „Пикник”- Пейка „Градина”- Градинска маса с пейки „Камелот”- Балконски комплект маса с пейки 

 

 

Градински съоръжения - беседки, шатри, градински павилиони, навеси за барбекю, беседка за джакузи, перголи, тенти, декоративни решетки, кашпи, модули за вертикално озеленяване и др.

 

 

 - Беседки правоъгълна и шестоъгълна, беседки с наклонени колони в комплект с пейки и маса, осмоъгълна беседка с прави колони и кашпи с решетки за озеленяване- Перголи – перголи за озеленяване, перголи с плас и др.- Градински шатри – квадратни, правоъгълни и шестоъгълни шатри- Навеси – за барбекю, за автомобили, за заведения и др.

- Модули за озеленяване – решетки, кашпи, цветарници, портали, перголи и др.

 

 

Детски съоръжения за игра - детски площадки, пързалки, люлки, катерушки, детски къщички, детски беседки, огради за детски площадки. 

 

 

Съоръженията дават възможност за следните игри и занимания: пързаляне, катерене, люлеене, висене, събиране на групи и общуване.
   При проектиране и изпълнение на съоръжения за обществено достъпни площадки се спазват изискванията на наредба N1 от 12.05.2009 год.
   За условията и реда за устройството и безопасността на площадките за игра – БДС EN1176 и БДС EN1177.
   Фирмата е сертифицирана за проектиране и дизайн на детски съоръжения и площадки.
   Съоръженията за деца се произвеждат от подбрана иглолистна дървесина импрегнирана автоклавно с немски импрегнант REMMERS за 10 годишна гаранция срещу гниене и двуслойно лакирана с екологични акрилни лакове за външни условия и различни цветови варианти.
   Пързалките се изработват от стъклопаст по БДС EN71-3.
   Обковът на всички съоръжения е със скрити глави.
   Металните пети за анкериране са обработени антикорозийно.


   При необходимост може да се достави и монтира ударопоглъщаща синтетична настилка. - Детски съоръжения за игра за домашно ползване – люлки, пързалки, катерушки, комбинирани съоръжения за игра- Детски съоръжения за игра за деца до 3 години за обществено достъпни площадки, люлки, пързалки, катерушки, въжени стълби, комбинирани съоръжения, детски беседки, детски къщички, огради за детски площадки- Детски съоръжения за игра за деца от 3 до 12 години за обществено достъпни площадки – люлки, пързалки, катерушки, въжени стълби, комбинирани съоръжения, детски беседки, детски къщички, огради за детски площадки- Други съоръжения за детски площадки – детска беседка, детска къщичка, пясъчник, детски комплект маса с пейки, ограда за детска площадка и др.

 

Етикети

by Zaragoza Online
joomla analytics
 
Banner
Banner
Banner
Banner